محمود اسحاق حسینی فوق تخصص گوارش و کبد با اشاره به اینکه یبوست معضلی است که میتواند انسان را از آغازین روزهای زندگی تا واپسین لحظات درگیر کند گفت: اگر فردی تا دوبار دفع در هفته دفع داشته باشد یبوست ندارد، اما اگر این تعداد دفع کمتر شود فرد یبوست دارد. تا دوبار دفع در هفته قابل قبول است.
اخبار مشابه
در این قسمت میتوانید اخبار مشابه به این خبر را مشاهده
نمایید.
پوست موز به دلیل داشتن فیبر غذایی، ویتامینهای آ، ث، ک، ایی و فولات و مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم، فسفر، منیزیم و خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی برای از بین بردن جای زخمهای آکنه مناسب است. این میوه خوشمزه پوست رامرطوب و سفت میکند و پتاسیم موجود در آن به جوانسازی و از بین بردن چین و چروک کمک میکند.
پوست موز به دلیل داشتن فیبر غذایی، ویتامینهای آ، ث، ک، ایی و فولات و مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم، فسفر، منیزیم و خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی برای از بین بردن جای زخمهای آکنه مناسب است. این میوه خوشمزه پوست رامرطوب و سفت میکند و پتاسیم موجود در آن به جوانسازی و از بین بردن چین و چروک کمک میکند.
محققان پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران موفق به طراحی و ساخت حسگر نوری فتولومینسانس با حساسیت بالا در مقیاس آزمایشگاهی جهت تشخیص سیانور شدند.
خبرگزاری مهر
.
علمی
. 1402/05/22
پرتقال منبع مهمی از ویتامین C است که وجود این ویتامین محرک تولید کلاژن خواهد بود. به همین دلیل پرتقال را میوهای مفید برای پوست میدانند. همچنین وجود اسید سیتریک در این میوه برای رفع تیرگیهای پوستی، جای جوش و آکنه و لکهای پوستی سودمند خواهد بود.
میوهها خواص مختلفی برای بدن دارند، زیرا مواد مغذی مورد نیاز را فراهم کرده و مانع از ابتلا به بیماریهای مختلف میشوند. یکی از خواص مورد توجه میوهها کمک به حفظ سلامت پوست است که موجب طراوت و شادابی سلولهای پوستی میشوند.
آووکادو به طور کلی در گروه میوهها قرار میگیرد و در هر ۱۰۰ گرم از آن، فقط ۱.۴ گرم قند وجود دارد. اگرچه آووکادوها مقدار نسبتاً زیادی چربی دارند، اما اینها اسیدهای چرب غیراشباع هستند. ویتامینهای A، E و B ۶ نیز در آووکادو یافت میشود.
به نظر میرسد که برخی از میوهها و سبزیجات حاوی فلاونولهای آنتیاکسیدانی از ابتلا به زوال شناختی محافظت میکنند.
تحقیقات گسترده نشان میدهد که هندوانه میتواند خطر ابتلا به مشکلات پوستی، آسم، فشار خون بالا، دیابت و بیماریهای قلبی عروقی را کاهش دهد. برخلاف باورها، این میوه قند زیادی ندارد، اما مملو از آنتیاکسیدانها، ویتامینها، مواد مغذی و الکترولیتها از جمله ویتامین C، لیکوپن، کولین، پتاسیم، منیزیم، فیبر، آهن و حتی کلسیم است. هندوانه به دلیل محتوای بالای آب آن که غلظت کلی قند را رقیق میکند، میوهای با کربوهیدرات پایین محسوب میشود.
با خوردن میوههایی مانند گلابی و سبزیهایی همچون نخود سبز، بدنتان را هیدراته نگه دارید.
سیب منبع عالی فیبر است و در حفظ سلامت روده و قلب نقش بسزایی دارد. یک مطالعه کوچک در سال ۲۰۲۰ نشان داد که خوردن دو عدد سیب در روز به مدت ۸ هفته باعث کاهش کلسترول بد، تری گلیسیرید و سایر نشانگرهای بیماری قلبی در افراد میشود.
تغذیه با شیر مادر به خصوص در هفتههای اول میتواند چالش برانگیز باشد. بسیاری از والدین آنقدر احساس غمگینی میکنند که فراموش میکنند غذا بخورند. برخی دیگر ممکن است نگران باشند که وقت گذاشتن برای خود به معنای گرفتن وقت از کودک است. والدین نباید فراموش کنند که سلامت نوزاد اغلب به رفاه و سلامت مراقبین آن بستگی دارد.
یکی از روشهای خشک کردن میوه، خشک کردن با جریان هوا است که شامل ترکیبی از جریان هوا و حرارت کم میشود، این کار معمولاً در فر انجام میشود. خشک کردن با فر بهترین روشی است که میتوانید استفاده کنید، زیرا شکر یا ماده افزودنی دیگری به آن نمیافزایید و تنها چندین ساعت زمان برای این کار نیاز دارید.
انجیر در بالاترین سطح فهرست محتوای قند میوه قرار دارد. دو عدد انجیر متوسط ۱۶ گرم شکر دارند. اگر میخواهید مصرف قند خود را محدود کنید، انجیر را برش بزنید و آن را با پنیر بز به عنوان یک میان وعده غنی از پروتئین میل کنید. میتوانید از انجیر برای تهیه سس برای گوشتهایی مانند مرغ نیز استفاده کنید.
نیترات موجود در کودها میتواند در همه انواع میوه و سبزی رسوخ کند. اما محصولاتی مثل پیاز، سیبزمینی و هویج که در دل خاک جای میگیرد، قابلیت جذب بیشتری دارد.
نیترات موجود در کودها میتواند در همه انواع میوه و سبزی رسوخ کند. اما محصولاتی مثل پیاز، سیبزمینی و هویج که در دل خاک جای میگیرد، قابلیت جذب بیشتری دارد.
اگر نگران میزان کالری و یا قند مصرفی در رژیم غذایی خود هستید، در اینجا لیستی از میزان قند و کالری موجود در میوهها برای شما لیست شده است.
گنجاندن میوهها در رژیم غذایی یکی از عادت های سالم است که به تامین ویتامینهای مختلف کمک میکند. میوهها بهدلیل آب فراوان در حفظ رطوبت کافی بدن نیز نقش دارند.
در بعضی مواقع به دلیل خرید زیاد میوها و سبزیجات دچار مشکل برای نگهداری از آنها میشویم، اما همیشه استفاده از میوههای خوشرنگ و سبزیجات تازه لذتبخشتر است.
کمبود آهن یا گلبولهای خون یعنی بدن مقدار کافی اکسیژن دریافت نمی کند که موجب اختلال در عملکرد اندام های بدن می شود. کم خونی عوامل مختلفی مثل کمبود آهن، کمبود اسید فولیک، کاهش شدید خون و غیره دارد. اگر چهره رنگ پریده و زرد دارید احتمالا مبتلا به کم خونی هستید که با تشخیص زود هنگام می توانید آن را با رژیم غذایی مناسب درمان کنید.
با این ترفندها میوهها و سبزیجات خود را تازه نگه دارید
مرکبات حاوی چندین نوع آنتیاکسیدان هستند که احتمالا میتوانند ریسک سکته مغزی ایسکمی مغزی (سکته ناشی از انسداد رگ بر اثر لختگی خون یا چربی) را کاهش داده، باعث ثبات فشار خون شده و از سلامت قلب محافظت کنند. میوهها و سبزیها حاوی بیش از ۶ هزار آنتیاکسیدان «فلاونوئید» هستند و به گزارش پژوهشگران برزیلی، با استفاده از نتایج این مطالعه، در آینده میتوان با استفاده از فلاونوئیدهای موجود در مرکبات، از بیماریهای قلبی و عروقی ناشی از چاقی انسان، پیشگیری کرد.
متخصصین و کارشناسان تغذیه، بر ضرورت مصرف میوهها و سبزیها دارای آنتیاکسیدان شامل مرکبات و میوههای با رنگهای زرد، نارنجی و قرمز، موز، خرمالو، انار، کیوی و انواع فلفلهای سبز و نارنجی، تاکید دارند.
انتخاب میوه بهعنوان میانوعده بسیار مفید و نسبت به بیسکوئیت و تنقلات شیرین ارجحیت دارد. علاوه بر اینکه میوهها منبع غنی از ویتامینها، فیبرها و مواد معدنی نظیر پتاسیم هستند، فروکتوز موجود در آنها نیز به تامین نیاز بدن به قند کمک کرده و موجب بهبود تمرکز و تامین انرژی لازم تا زمان صرف وعده غذای بعدی میشود.
تمشک قند بسیار کمی دارد (۴.۸ گرم قند در هر ۱۰۰ گرم). تمشکها عمدتاً از آب تشکیل شدهاند و فیبر موجود در آنها، فرایند هضم را بهبود میبخشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به آیلوک میباشد. سایت مپ